recepta Primers-platsPastís de musclos i ceba blanca

Pastís de musclos i ceba blanca.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de musclos
  • 1 ceba blanca
  • pasta fullada
  • julivert
  • farigola
  • llaurer
  • 2 xampinyons petits
  • farina
  • 1 rovell d’ou
  • oli

Elaboració:

Enfornar la meitat de la pasta fullada ben aplanada en forma rectangular i marcant-ne les vores.

Obrir els musclos al vapor i treure’ls de les cloves.

Tallar la ceba a juliana i els xampinyons petits. Passar-ho per una paella amb una mica d’oli amb una fulla de llaurer, una branqueta de farigola i julivert trinxat. Deixar-ho coure a foc molt suau fins que la ceba comenci a esdevenir transparent. Aleshores, afegir una cullerada de farina, deixar-la coure un parell de minuts sense deixar de remenar i afegir-hi el suc de la cocció dels musclos passat pel colador. Quan estigui tot ben lligat, apagar el foc i afegir-hi els musclos.

Treure el llaurer i la farigola i escampar-ho per sobre de la base de pasta fullada. Tapar-ho amb l’altra meitat de pasta fullada i untar-la amb el rovell d’ou. Fer un petit forat al centre del pastís.

Enfornar-ho a 200º durant 25 minuts. Servir calent

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!