recepta Primers-platsPastís de pastanaga als quatre formatges

Pastís de pastanaga als quatre formatges.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 pastanagues
  • pasta fullada
  • 1 1/2 unces de quatre tipus de formatge diferents, per exemple: de cabra, blau, emental i una llamina de formatge de fondre.
  • 1 ou
  • 10 cl. de crema de llet
  • nou moscada
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Pre-escalfar el forn a 200º.

Forrar un motlle amb paper sulfuritzat i posar-hi la pasta fullada, Premsar-la i donar-li forma amb l’ajut d’una forquilla.

Pelar i ratllat les pastanagues. En un bol barrejar bé l’ou, la crema de llet, els formatges esmicolats i les pastanagues. Salar, empebrar i posar-hi una punta de nou moscada ratllada.

Posar la preparació al motlle i enfornar durants uns 35 minuts.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!