recepta Primers-platsPebrots farcits de tonyina

Pebrots farcits de tonyina.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 3 pebrots petits, si pot ser un de cada color
  • 1 tall de tonyina
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • farigola
  • julivert
  • crema de llet
  • formatge gruyère ratllat
  • farina de galeta
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Preparar les verdures: Tallar les cebes a juliana. Tallar els pebrots pel mig netejant-los del tronc i llavors. Pelar les patates i els grans d’all.

Bullir les patates en abundant aigua amb sal i els grans d’all durant 20 minuts.

En una paella amb unes gotes d’oli passar el tall de tonyina, tomba i tomba, just un minut per cada costat. Afegir-hi la ceba, el julivert i fulles de farigola. Posar-hi dues cullerades d’aigua, sal i pebre i així que arrenqui el bull, deixar coure durant 4 minuts.

Retirar la tonyina, netejar-la de pell i espines i amb una forquilla xafar-la ben petita.

Passar les patates pel passapuré. Barrejar-ho amb la tonyina i dues cullerades de crema de llet. Barrejar-ho bé.

Amb aquesta pasta farcir els pebrots i cobrir-los amb formatge ratllat, farina de galeta i una punta de mantega.

Enfornar-ho a 200º durant 40 minuts.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!