recepta Primers-platsPésols ofegats amb pernil

Pésols ofegats amb pernil.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de pésols
  • 1 tallet de sagí
  • 1 tall de cansalada viada
  • 1 ceba
  • farina
  • julivert
  • sal
  • brou de carn o verdures

Elaboració:

En una cassola amb el sagí i a foc suau fer enrossir la ceba trinxada ben petita. Quan comenci a canviar de color, posar-hi el julivert també ben trinxat, la cansalada a daus i els pésols. Passats uns minuts, i tot remenant, posar-hi una culleradeta de farina, fins que quedi cuita. Aleshores posar-hi brou fins a cobrir-ho i amb el foc més alt i la cassola tapada deixar coure fins que els pesols estiguin a punt. Rectificar si cal de sal.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!