recepta Primers-platsPuré de cigrons amb moixernons

Ingredients per a dues persones:

  • 300 grs. de cigrons cuits
  • 3 unces de moixernons
  • 3 unces de cansalada fresca
  • 1 petricó de llet
  • julivert
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Tallar la cansalada a dauets i passar-la per una paella amb unes gotes d’oli. Deixar fer un parell de minuts i afegir-hi els bolets. Quan s’hagi begut la pròpia aigua dels bolets, treure-ho del foc i reservar una cullerada de cansalada amb bolets.

Dins del vas de la batedora, posar els cigrons, la llet, la barreja de cansalada i moixernons, sal i pebre. Batre-ho fins a obtenir un puré fi.

Servir-ho acompanyat dels bolets i cansalada revervats i just al moment tallar-hi unes fulles de julivert. Regar amb un fil d’oli extra verge d’oliva.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!