recepta Primers-platsPuré illenc

Puré illenc.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 Kg. de patates.
  • 3 llesques de sobrassada
  • mantega
  • Formatge de Maó ratllat.
  • Sal
  • Pebre

Posar a bullir les patates amb pell. Una vegada cuites, pelar-les i passar-les pel passapurés.

Salar amb moderació, la sobrassada ja ho és, empebrar, afegir unes boles de mantega i remenar bé.

Untar amb mantega un motlle rectangular per anar al forn, posar-hi una capa de patata, una de sobrassada llescada fina, una mica de formatge ratllat, un altra capa de patata i al damunt una bona quantitat de formatge ratllat.

Pre-escalfar el forn a 200º i enfornar uns 20 minuts, s’ha de fondre la sobrassada, aleshores gratinar fins que el formatge hagi agafat color.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!