recepta Primers-platsQuiche lorraine

Quiche lorraine.  - EMTV

Ingredients per a quatre persones:

  • 200 cl. de crema de llet
  • 2 unces de fromatge gruyère ratllat
  • 3 unces de cansalada fumada
  • 2 ous
  • pasta de full
  • sal
  • pebre
  • nou moscada
  • mantega

Elaboració:

En una paella, sense oli, fregir lleugerament la cansalada tallada a tiretes.

Forrar un motlle untat amb mantega amb la pasta de full i posar-hi la cansalada i una barreja dels ous batuts, la crema de llet i el formatge, molt poca sal, la cansalada ja en porta, pebre i una mica de nou moscada.

Enfornar-ho a 220º durant 10 minuts després reduir la temperatura a uns 150º i deixar-ho un quart d’hora més. Per saber si ja està cuita, punxar-la amb un ganivet, aquest ha de sortir sec.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!