recepta Primers-platsRemenat de patates amb pernil cruixent

Remenat de patates amb pernil cruixent.  - EMTV

Ingredients per a dues persones

  • 2 patates mitjanes
  • 1 ceba tendra
  • 2 talls de pernil
  • 2 unces de cansalada viada
  • 2 unces de xoriç
  • 2 ous
  • 50 cl. de crema de llet
  • 1 gra d’all
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una paella amb només unes gotes d’oli, saltejar el pernil fins que quedi ben cruixent. Reservar. En el mateix oli fer el mateix amb la cansalada i el xoriç tallats a daus petits. També reservar.

A la paella amb més oli sofregir l’all. Quan comenci a enrossir, retirar-lo. En aquest oli aromatitzat hi posarem les patates i la ceba tallats petits. Quan ja les patates s’estovin, posar-hi els ous batuts amb la crema de llet, la cansalada, el xoriç i una mica de sal.

No deixar de remenar fins que l’ou hagi cuallat. Posar-hi a sobre el pernil cuixent. Servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!