recepta Primers-platsRotllets de salmó amb alvocat

Rotllets de salmó amb alvocat.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 6 talls de salmó fumat
  • 1 alvocat
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot verd
  • sal
  • oli
  • suc de llimona

Elaboració:

Tallar l’alvocat per la mitat, treure’n la polpa i xafar-la amb una forquilla, immediatament regar-ho amb suc de llimona - l’alvocat s’oxida i ennegreix fàcilment -, afegir el pebrot, la ceba i el tomàquet pelat i sense llavors, tot ben trinxat, sal, oli i més suc de llimona. Tot ben barrejat.

Fer uns rotllets amb el salmó i aquest preparat. Muntar el plat amb uns ravenets o bé amb unes fulles petites d’endivia, uns canonges i uns tomàquets cirereta, regats amb una rajolí de vinagre i oli d’oliva.

Nota: Si agrada picant al moment de barrejar tot el preparat si pot afegir unes gotes de salsa Tobasco.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!