recepta Primers-platsSpaghetti a la carbonara

Spaghetti a la carbonara.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de spaghetti
  • 2 ous
  • 140 grs. de cansalada
  • formatge parmesà ratllat
  • julivert
  • sal
  • pebre
  • oli d’oliva

Elaboració:

En una paella amb una mica d’oli fregir la cansalada tallada a trossets petits, fins que comenci a daurar.

Mentre bullirem els spaghettis al dente i una vegada ben escorreguts els afegirem a la paella amb la cansalada, afegir els ous batuts, remenar i deixar fer tot plegat durant un minut amb el foc més baix (l’ou no ha de quedar gaire cuit).

Posar-ho al plat i afegir el julivert trinxat i el prebre molt.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!