recepta Primers-platsSpaghetti a la tinta de sípia

Spaghetti a la tinta de sípia.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 sípia mitjana
  • 2 escopinyes
  • 1/2 lliura de spaghetti
  • 1 copeta de vi blanc
  • 1 gra d’all
  • julivert
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

En una paella amb una mica d’oli sofregir l’all i la sípia tallada a trossets. Tot just la sípia comenci a enrossir, afegir el vi i deixar reduir. Apagar el foc, enretirar l’all i tapar la paella.

Obrir les escopinyes al vapor.

A part en una olla amb força aigua i sal bullint fer coure la pasta. Quan gairebé estigui al dente, escórrer els spaghetti i posar-los a la paella amb la sípia que tornarem a posar al foc amb una mica d’aigua de la cocció de la pasta. Afegir una part de la tinta de la sípia i el julivert ben trinxat. Remenar bé, posar pebre acabada de moldre i servir, adornant el plat amb l’escopinya.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!