recepta Primers-platsTallarines a la menta

Tallarines a la menta.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de tallarines o cintes o espaguetis
  • 3 unces de pèsols
  • 4 xampinyons grans
  • 2 talls de ventresca
  • 4 fulles de menta fresca
  • formatge parmesà
  • mantega
  • farina
  • llet
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una paella amb molt poc oli fregir els xampinyons tallats petits fins que s’hagin begut la pròpia aigua. Reservar-los.

En la mateixa paella posar a fregir la ventresca tallada a dauets fins que esdevingui transparent, aleshores afegir-hi els pèsols. Quan aquests estiguin cuits, reservar-ho també.

A la mateixa paella, preparar una beixamel clareta, quan ja tingui la textura apropiada afegir-hi les fulles de menta i a foc suau mantenir-les-hi 4 o 5 minuts. Retirar les fulles i posar-hi els xampinyons, els pèsols i la ventresca que teniem reservats.

Mentre, en una olla amb aigua abundant i sal, a foc viu, coure la pasta. Quan estigui al dente, retirar-la del foc i immediatament passar-la dins d’un colador sota un raig d’aigua freda, per tallar-ne la cocció. Escórrer i incorporar-la a la beixamel. Deixar coure tot plegat durant un parell de minuts, remenant-ho bé.

Al moment de servir-ho, en el propi plat, s’hi ratlla, al damunt, el formatge parmesà.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!