recepta Primers-platsTallarines amb menuts de pollastre

Tallarines amb menuts de pollastre.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de tallarines
  • 3 unces de cors i fetges de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 copeta de vi blanc
  • parmesà ratllat
  • sal
  • pebre
  • oli

Elaboració:

En una paella amb una mica d’oli sofregir la ceba trinxada. Quan comenci a enrossir, posar-hi els menuts de pollastre tallats a daus, sal, pebre i el vi blanc. Una vegada hagi reduit afegir una mica d’aigua i deixar coure durant mitja hora, remenant de tant en tant.

En abundant aigua salada fer coure les tallarines. Quan estiguin al dente, escórrer-les i afegir-les a la paella. Remenar bé durant un parell de minuts, posar-hi generosament formatge parmesà, ratllat i servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!