recepta Primers-platsTallarins al salmó

Tallarins al salmó.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de salmó fresc
  • 2 taronges
  • 2 culleradetes de cebollí
  • 4 unces de tallarins
  • oli
  • sal

Elaboració:

Netejar el salmó, treure-li la pell i tallar-lo a dauets. Posar-lo en un recipient cobert amb el suc de les taronges i una culleradeta de cebollí. Deixar marinar al fresc com a mínim durant una hora.

Coure la pasta en abundant aigua amb sal.

Per preparar la salsa, posar en una paella el salmó amb el líquid de la maceració i una mica de sal, a foc suau, tot remenant de tant en tant durant uns 10 minuts.

Quan la pasta estigui al dente passar-la directament a la paella. Remenar ràpidament. Afegir-hi la resta de cebollí, un raig d’oli d’oliva i servir immediatament.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!