recepta Primers-platsVerdures estofades amb llenties

Verdures estofades amb llenties.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 cebes
  • 1 tomàquet madur
  • 2 pastanagues
  • 1 tija d’api
  • 2 fulles de bleda
  • 4 unces d’espinacs tendres
  • 1/2 lliura de llenties
  • 2 grans d’all
  • 1 ramet d’herbes
  • brou de carn o de verdures
  • oli
  • sal

Elaboració:

En una cassola amb una mica d’oli sofregir la ceba trinxada petita. Una vegada hagi enrossit, posar-hi l’all trinxat i quan canvii de color el tomàquet ratllat. Deixar-ho coure a foc moderat. Netejar les llenties en abundant aigua freda, escórrer-les i afegir-les a la cassola una vegada el sofregit estigui ben concentrat. Posar-hi també les diferents verdures netes i tallades, el ramet d’herbes i una mica de sal. Cobrir-ho amb el brou. Tapar la cassola i deixar fins que les llenties estiguin al seu punt. Treure el ramet d’herbes i rectificar, si cal de sal.

Nota: Aquest plat es pot enriquir afegint amb les llenties un grapat d’arròs. És una bona combinació.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!