recepta Segons-plats-carnsCargols mar i muntanya

Cargols mar i muntanya.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 3 dotzenes de cargols
  • 1 calamar
  • 3 unces de cansalada viada
  • 4 unces de costelló de porc
  • 2 tomàquets madurs
  • herbes aromàtiques, farigola, llorer, fonoll, …
  • 2 bitxos
  • 1 copeta de vi blanc
  • 2 grans d’all
  • oli
  • sal
  • pebre.

Elaboració:

Netejar bé els cargols i fer-los bullir en aigua amb sal i les herbes durant una hora i quart.

En una cassola amb una mica d’oli posar a fregir el calamar tallat ben petit. Reservar. En el mateix oli fer la mateixa operació amb la cansalada tallada a daus petits i el costello de porc. Reservar també.

Aprofitar l’oli per a daurar-hi els alls i els bitxos. Retirar-los. Afegir-hi el tomàquet, remenar de tant en tant fins que estigui concentrat, aleshores afegir el vi blanc. Una vegada reduit, incorporar-hi tots els elements reservats i els cargols, una miqueta d’aigua i deixar coure, tot plegat, un quart d’hora més.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!