recepta Segons-plats-carnsConill a la iraquiana

Conill a la iraquiana.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 conill trossejat
  • 4 dàtils
  • 4 prunes seques
  • 4 orellanes
  • la pell de mitja llimona
  • canyella
  • cardamom
  • claus d’espècia
  • oli
  • sal

Elaboració:

En un pot posar a bullir en aigua les espècies: una branca de canyella, 3 claus i unes llavors de cardamom.

En una cassola amb un raig d’oli, a foc viu, fregir el conill. Quan hagi enrossit, posar-hi l’aigua amb les espècies i sal. Triturar la meitat dels fruits secs amb una mica d’aigua i afegir-ho a la cassola.

Passats una mitja hora, apagar el foc i deixar refredar. Quan hagi reposat, tornar-ho al foc i deixar coure uns 15 o 20 minuts més. Quan faltin 5 minuts, posar-hi la resta de fruits secs, la pell ratllada de llimona i rectificar si cal de sal.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!