recepta Segons-plats-carnsConill al roquefort

Conill al roquefort.  - EMTV

Ingredients per a quatre persones:

  • 1 conill
  • 1 ceba
  • 1 porció de formatge roquefort (25 grs.)
  • 200 cl. de crema de llet
  • llaurer
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Tallar el conill a talls, salar-lo i empebrar-lo. En una cassola amb oli posar el conill a enrossir. Reservar.

En el mateix oli sofregir la ceba ben trinxada a foc suau. Una vegada estigui, reincorporar-hi el conill. Afegir una fulla de llaurer i un got d’aigua. Deixar coure a foc moderat durant mitja hora.

En un bol xafar el formatge i barrejar-lo bé amb la crema de llet abans d’afegir-ho al conill. Deixar coure un quart d’hora més.

Vigilar la cocció, si quedés molt sec, afegir-hi una mica més d’aigua.

Nota: Si no arribem a ser quatre persones i ens en sobra, millor. A l’endemà, escalfat afegint-hi una mica de llet o de brou de carn és encara més gustós.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!