recepta Segons-plats-carnsConill amb grana de capellà

Conill amb grana de capellà.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 conill trossejat
  • 3 unces d’ametlles
  • 3 uinces d’avellanes
  • 3 unces de nous
  • 3 unces de panses de Corint
  • 3 unces de pinyons
  • 1 got de vi dolç
  • oli
  • 1 cullerada de farina
  • llorer
  • sal
  • pebre
  • aigua

Elaboració:

En una cassola amb oli calent posar a rossejar els talls de conill salats i empebrats, juntament amb una fulla de llorer. Quan estigui ben rossadet, reservar-lo.

A la mateixa cassola posar la farina i tot remenant, deixar-la coure durant 2 o 3 minuts. Regar-la amb el vi dolç i mig got d’aigua. Així que arrenqui el bull posar-hi la grana i el conill. Abaixar el foc i deixar fer xup xup durant uns vint minuts.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!