recepta Segons-plats-carnsConill farcit

Conill farcit.  - EMTV

Ingredients per a 6 persones:

  • 1 conill desossat
  • 3 unces de cansalada viada
  • 4 ous
  • 2 branquetes de farigola
  • 1 branqueta de romaní
  • 2 fulles de sàlvia
  • 6 cebes mitjanes
  • sal
  • oli
  • 1 got de vi negre o 1/3 de cervesa.

Elaboració:

Preparar dues truites amb els ous, les cebes tallades a juliana i una mica de sal. Deixar-les refredar.

Picar finament les herbes aromàtiques.

Salar la part interna del conill i posar-hi les herbes aromàtiques, les llesques de cansalada i les truites. Enrotllar-lo i lligar-lo amb fil de cuinar.

Es pot cuinar de dues maneres: en una cassola al foc o al forn.

A la cassola: Deixar anrrossir en oli d’oliva el conill, afegir un vas de vi, deixar evaporar i continuar-ne la coacció amb la cassola parcialment tapada amb una mica d’aigua calenta, donant-li la volta de tant en tant.

Al forn: Posar-lo en una plata amb un parell de collerades d’oli i un terç de cervesa, al forn a 200º. Durant la cocció remullar-lo de tant en tant amb el mateix suc del rostit.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!