recepta Segons-plats-carnsCostelleta de vedella amb cors d'enciam i pèsols

Costelleta de vedella amb cors d'enciam i pèsols.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 costelletes de vedella
  • 2 cors d’enciam
  • 4 unces de pèsols
  • 3 unces de cansalada viada
  • mantega
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

En un pot amb aigua i sal coure els pèsols.

Treure les primeres fulles del cors d’enciam i tallar-los per la meitat.

En una paella amb unes gotes d’oli, fondre la mantega i deixar daurar els cors d’enciam per ambdós costats.

Ajuntar-hi la cansalada tallada petita i els pèsols, una mica de sal i deixar-ho coure durant 4 o 5 minuts.

En una planxa ben calenta fer les costelletes de vedella salpebrades.

Servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!