recepta Segons-plats-carnsCuixa d'ànec al forn

Cuixa d'ànec al forn.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 cuixes d’ànec
  • 1 ceba de Figueres
  • prunes
  • panses
  • 1/2 copa de vi ranci
  • oli
  • sal
  • pebre
  • 1 patata
  • 1 pebrot vermell

Una vegada socarrimades i netes les cuixes d’ànec. salpebrar-les i posar-les en una safata d’anar al forn, juntament amb la ceba tallada a juliana, un raig d’oli i un cullerot d’aigua.

Enfornar-ho a 180º. durant una hora i mitja. Aleshores afegir el vi ranci, les panses i les prunes. Deixar fer durant deu minuts més.

Mentre, en una paella fregir les patates i el pebrot que serviran d’acompanyament al plat.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!