recepta Segons-plats-carnsEspatlla de xai amb fruits secs

Espatlla de xai amb fruits secs.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 espatlleta de xai desossada
  • 4 1/2 unces d’albercocs secs
  • 4 1/2 de prunes seques
  • 4 1/2 unces de panses
  • 3 unces de pinyons
  • 4 unces de cebes
  • 1 unça d’ametlles crues pelades
  • 1 unça de te negre
  • 1 culleradeta d’oli de cacahuet
  • 1 culleradeta de coriandre
  • canyella
  • sal
  • pebre

Elaboració:

En un bol posar les prunes, les panses, els arbrecocs, una branqueta de canyella i cobrir-ho amb una infusió de te negre, deixant en maceració durant una hora.

Tallar la carn a cubs d’uns 3 centímetres.

En una cassola posar-hi l’oli i deixar saltar el pinyons durant un parell de minuts. Afegir la ceba tallada i la carn i, tot remenant, deixar sofregir durant cinc minuts. Salar i pebrar. Posar-hi el suc de la maceració dels fruits secs i tapar la cassola, deixant coure a foc moderat durant tres quarts d’hora. Aleshores posar-hi els fruits secs macerats, remenar i continuar la cocció uns vint minuts més. Si quedes molt sec, afegir una mica d’aigua. Posar-hi les ametlles i el coriandre, remenar i deixar acabar la cocció durant cinc minuts.

Servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!