recepta Segons-plats-carnsEstofat irlandès

Estofat irlandès.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 4 talls de xai (cuixa o espatlla)
  • 2 llenques de cansalada fumada
  • 1/2 Kg. de patates
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes
  • farigola
  • julivert
  • 1 got de brou de carn
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Tallar la cansalada petita, sofregir-la i reservar. En la mateixa paella fregir el xai prèviament tallat a daus.

Pelar i tallar les patates, cebes i pastanagues. En una cassola de base gruixuda posar-hi la meitat de les verdures, salpebrar-les, posar-hi la carn i cobrir-ho amb la resta de verdures. Afegir-hi el brou, el julivert trinxat i una branqueta de farigola. Tapar la cassola i una vegada arrenqui el bull, abaixar el foc i deixar coure suaument durant una horeta.

Nota: Aquest és el plat irlandès més conegut, l’irish stew o stobhach gaelach, en gaèlic

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!