recepta Segons-plats-carnsGalta de porc amb samfaina

Ingredients per a dues persones:

  • 2 galtes de porc
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó petit
  • 1 alberiginia petita
  • 2 tomàquets madurs
  • farigola
  • 1 copeta de vi ranci
  • sal
  • pebre
  • oli

Elaboració:

Salpebrar les galtes i posar-les a rostir en una cassola amb oli. Quan estiguin ben rosses posar-hi el vi ranci i deixar reduir.

Afegir-hi els pebrots, el carbassó i l’albergina trossejats, remenar fins que comencin a estar cuits. Aleshores posar-hi el tomàquet ratllat, una branqueta de farigola, sal i un cullerot d’aigua. Anar remenant fins que la samfaina estigui cuita. Rectificar si cal de sal.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!