recepta Segons-plats-carnsGaltes de porc rostides

Galtes de porc rostides.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 galtes
  • 1 ceba
  • alls
  • 1 tomàquet
  • farigola
  • llorer
  • sal
  • pebre negre
  • oli
  • vi ranci

Elaboració:

Salpebrar les galtes i posar-les en una plata per anar al forn amb un raig d’oli. Coure-les a 180º. Quan hagin enrossit afegir la ceba tallada a tires fines i els alls. Passats 5 minuts afegir el tomàquet tallat a quarts, una branca de farigola i una fulla de llorer. Donar voltes de tant en tant. Una vegada el sofregit estigui concentrat afegir una copeta de vi ranci i deixa reduir. Si cal mullar-ho amb una mica d’aigua.

Quan les galtes estiguin ben cuites, retirar la plata del forn i passar la salsa pel colador xinès. Tornar a posar les galtes i la salsa a la plata, rectificar de sal i deixar coure 2 o tres minuts més. Abans de servir posar-hi una picada de julivert.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!