recepta Segons-plats-carnsOssobuco amb arròs a la milanesa

Ossobuco amb arròs a la milanesa.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura d’arròs
  • 2 talls d’ossobuco (jarret de vedella a talls d’un parell de centímetres amb l’os)
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 tija d’api
  • 2 petricons de brou de carn
  • 1 unça de tomàquet en conserva
  • 2 unces de formatge parmesà
  • safrà
  • mantega
  • oli d’oliva
  • 1 copeta de vi blanc
  • sal
  • pebre

Elaboració:

En una paella daurar amb una mica d’oli els talls de vedella, per ambdós costats, salpebrar.

En una cassola daurar l’api, la ceba i la pastanaga tallats, afegir-hi la meitat de vi i deixar reduir. Afegir-hi el tomàquet i un cullerot d’aigua per acabar-ne la cocció.

En una plata posar-hi l’ossobuco i les verdures. Enfornar-ho a 180º durant 1 hora.

En una paella amb una miqueta d’oli torrar lleugerament l’arròs i banyar-lo amb la resta del vi blanc fins que redueixi.

Afegir-hi un parell de brins de safrà, cobrir-ho amb el brou i deixar-ho coure. Quan estigui, donar-li cremositat amb una punta de mantega i el parmesà ratllat.

Enplatar posant-hi l’arròs i un tall d’ossobuco i verdures.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!