recepta Segons-plats-carnsPalpís de xai amb pebrots

Palpís de xai amb pebrots.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 ceba
  • 1/2 lliura de tomàquets madurs
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot groc
  • 2 talls de palpís de xai
  • 1 gra d’all
  • oli
  • sal
  • pebre
  • mantega
  • orenga
  • alfàbrega fresca

Elaboració:

Picar finament la ceba i l’all. Tallar a dauets els tomàquets una vegada pelats i tretes les llavors. Tallar els pebrots a tires fines.

Posar sal i pebre a la carn i fregir-la lleugerament per ambdós costats i reservar-la. En el mateix oli daurar l’all i la ceba, quan canviin de color, posar-hi el tomàquet i el pebrot. Sofregir-ho tot plegat durant uns cinc minuts. Posar sal, pebre i orenga en pols.

Untar una cassola per anar al forn amb la mantega. Posar-hi el xai i les verdures. Tapar-la i posar-la al forn pre-escalfat a 230º entre un quart i vint minuts.

Servir amb unes fulles d’alfàbrega fresca.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!