recepta Segons-plats-carnsPit de pollaste a la Valdostana

Pit de pollaste a la Valdostana.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 pits de pollastre, llescats
  • 6 talls de formatge de cabra fresc
  • 6 talls de pernil dolç
  • llet
  • farina
  • mantega
  • oli d’oliva
  • sal
  • vi blanc sec

Passar els talls de pit de pollastre per un plat amb llet, escórrer i enfarinar.

En una cassola amb unes gotes d’oli i mantega calents, daurar per ambdós costats el pollastre i posar-hi una mica de sal. Banyar amb un raig de vi blanc i deixar reduir.

Sobre els talls de pollastre posar-hi un tall de pernil dolç i una llesca de formatge i deixar-ho a foc suau fins que el formatge fongui.

Servir ben calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!