recepta Segons-plats-carnsPit de pollastre a la taronja

Pit de pollastre a la taronja.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 pits de pollastre
  • 3 grans d’all
  • 2 taronges
  • farina
  • sal
  • oli

Elaboració:

Tallar els pits de pollastre a filets.

En una paella amb oli sofregir els alls llaminats, tenint cura de que no es cremin. Reservar-los.

En aquest mateix oli aromatitzat, fregir lleugerament el pollastre salat i enfarinat. Reservar-lo.

A la paella posar-hi el suc de dues taronges i deixar reduir a la meitat. En aquest punt posar-hi el pollastre i els alls reservats. Deixar-ho fer a foc moderat durant 5 minuts.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!