recepta Segons-plats-carnsPollastre a la cervesa

Pollastre a la cervesa.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 pollastre tallat a quarts
  • 1 pastanaga
  • 1/4 de Kg. de xampinyons
  • 1 ceba mitjana
  • api
  • all
  • 1 mitjana de cervesa
  • 1 copeta de vi blanc sec
  • ametlles torrades
  • llaurer
  • farifola
  • farina
  • oli

Elaboració:

Salar i enfarinar el pollastre i fregir-lo en una cassola a foc viu, fins que quedi daurat. Reservar.

A la mateixa cassola i a foc més lent sofregir l’all, la ceba i la pastanaga tallats a juliana, així com una fulla de llaurer i una branqueta de farigola. Quan les verdures s’hagin estovat, afegir el vi i la cervesa a foc més viu fins que redueixi.

Aleshores posar-hi els xampinyons llescats, les ametlles trossejades i els talls de pollastre. Tapar i deixar que faci xup-xup durant tres quarts a foc suau.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!