recepta Segons-plats-carnsPollastre al forn

Pollastre al forn.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 pollastre petit
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 patates
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó petit
  • 1/2 copa de vi ranci
  • oli
  • sal
  • pebre.

Elaboració:

Netejar el pollastre a talls i salpebrar-lo.

Tallar la ceba a juliana, la pastanaga a talls regulars i els tomàquets per la mitat.

Ena una cassola per anar al forn, hi posem les verdures i el pollastre. Ho enfornem a 200º. Passada mitja hora, girem el pollastre i hi posem el vi ranci i ho deixem un quart d’hora més.

Mentre, en una paella fregim les patates i reservem. En el mateix oli fregim el carbassó i el pebrot.

Servir el pollastre amb les verdures i acompanyant el plat amb les patates, el carbassó i el pebrot fregits.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!