recepta Segons-plats-carnsPollastre amb rossinyols

Pollastre amb rossinyols.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 pollastre a talls regulars
  • 3 unces de cansalada fumada
  • 1/2 lliura de rossinyols
  • 1/2 lliura de mongeta tendra
  • 2 cebes de Figueres mitjans
  • 1 gra d’all
  • 1 pastanaga mitjana
  • llorer
  • romaní
  • oli
  • brou de pollastre
  • vi blanc sec
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Tallar la pastanaga, les cebes, la cansalada i l’all a grans talls. En una cassola fer un sofregit amb aquests ingredients en oli i amb una banqueta de romaní i una fulla de llorer. Fer-ho enrossir, remenant de tant en tant. Salar, empebrar afegir el vi i deixar coure durant una mitja hora.

Afegir el pollastre, els bolets i les mongets i continuar-ne la cocció uns tres quarts més, anant regant amb unes cullerades de brou quan calgui. Rectificar de sal i pebre si cal abans de sevir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!