recepta Segons-plats-carnsTripa a la catalana

Tripa a la catalana.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 Kg. de tripa neta i cuita
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 manat d’herbes aromàtiques
  • 1 copeta de vi blanc sec
  • julivert
  • 1 tassa de brou de carn
  • sal
  • pebre
  • 1 bitxo
  • nou moscada
  • oli d’oliva.

Elaboració:

Tallar la tripa talls o tires no massa petites. En una cassola per anar al forn amb una mica d’oli es fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet trinxats. Quan estigui ben fet s’hi posa el vi, sal, pebre, el bitxo, nou moscada i el ramet d’herbes i s’enforna.

Passat un quart ruixar-ho amb el fumet i el julivert trinxat i deixar seguir la cocció un quart més.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!