recepta Segons-plats-carnsXai amb crosta i puré al formatge de cabra

Xai amb crosta i puré al formatge de cabra.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de filet de xai
  • 2 fulls de pasta fullada
  • 2 cullerades de salsa pesto
  • 2 patates mitjanes
  • cebollí
  • 1 unça i mitja de formatge fresc de cabra
  • oli
  • sal
  • pebre
  • mantega

Elaboració:

Bullir les patates en aigua i sal. Una vegada cuites i escorregudes passar-les pel passapuré. Afegir una cullerada de mantega, cebollí ben trinxat, el formatge, sal i pebre. Barrejar molt bé.

Tallar el filet en dos talls, salpebrar-los i passar-los per la paella amb oli, a foc viu, durant tres minuts per cada costat.

Untar aquests talls amb salsa pesto i embolicar-los amb la pasta fullada untadada amb una mica d’oli. Passar aquests rotllets per una paella amb oli, a foc suau, fins que quedin ben daurats. Dipositar-los en un plat amb paper de cuina perquè deixin l’excés d’oli.

Al moment de servir-ho, tallar cadascun dels rotllets en dos i acompanyar-ho amb el puré.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!