recepta Segons-plats-peixAnguila a l'all i pebre

Anguila a l'all i pebre.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 3/4 de Kg. d’anguiles
  • 2 grans d’all
  • 4 unces de pèsols
  • 6 ametlles torrades
  • pebre vermell picant
  • oli
  • julivert
  • safrà
  • sal

Elaboració:

Es netegen les anguiles, se’ls treu la pell i es fan a talls de 5-7 centímetres, despreciant el primer del cap i el darrer de la cua. Salar.

En una cassola amb oli calent fregir el pebre vermell tenint molta cura de que no es cremi. Immediatament afegir aigua ja calenta i deixar coure uns minuts. Posar-hi el peix i els pèsols.

Preparar una picada amb els alls, el julivert, les ametlles i el safrà prèviament torrat. Deixatar-la amb unes gotes d’oli. Afegir-la a la cocció, remenar i servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!