recepta Segons-plats-peixBacallà a la planxa amb pebrot

Bacallà a la planxa amb pebrot.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 talls de morro de bacallà remullat
  • julivert
  • alfàbrega
  • farina de galeta
  • oli d’oliva
  • 2 pebrots vermells
  • 1 gra d’all
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Una vegada dessalat el bacallà, treure’n les possibles espines i deixar en maceració amb oli, julivert i alfàbrega ben trinxats.

Escalivar els pebrots, netejar-los de pell i tallar-los a tires.

Retirar el bacallà de la maceració i amb aquest oli, sofregir l’all llescat. Quan canvii de color posar-hi el pebrot, sal i pebre i deixar a foc suau durant cinc minuts.

Passar el bacallà per farina de galeta i coure’l a la planxa ben calenta per ambdós costats.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!