recepta Segons-plats-peixBacallà amb api

Ingredients per a dues persones:

  • 1 lliura de bacallà dessalat
  • 1/2 lliura d’api
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 cullerada de panses
  • 12 olives negres sense pinyol
  • 1 ceba de Figueres mitjana
  • 1 culleradeta de pinyons
  • sal
  • pebre
  • oli

Elaboració:

Tallar l’api a daus i fer-lo bullir en aigua i sal.

Tallar la ceba a juliana i el tomaquet a trossos. Passar-los per una paella amb una mica d’oli, remenant durant 4 o 5 minuts. Afegir-hi el bacallà esqueixat i coure-ho a foc suau.

Passat uns 5 minuts posar-hi l’api, les panses, els pinyons i les olives així com una cullerada de l’aigua de bullir l’api. Deixar coure 10 minuts més.

Tastar i rectificar si cal de sal, pebrar i servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!