recepta Segons-plats-peixBesuc a la donostiarra

Besuc a la donostiarra.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 besuc
  • 2 patates mitjanetes
  • 1 ceba petita
  • 1 tros de pebrot verd
  • alls
  • 1 bitxo
  • julivert
  • vinagre
  • oli
  • sal

Elaboració:

Perlar les patates i tallar-les a rodanxes de mig centímetre de gruix. En una plata d’anar al forn posar-hi les patates, uns quants grans d’all amb pell, la ceba i el pebrot a trossos, sal, un raig d’oli i mig got d’aigua. Enfornar-ho a 180º durant uns 20 minuts.

Posar-hi a sobre el besuc net i salat, una mica més d’aigua i tornar-ho a enfornar 18 minuts més. Quan estigui fet, obrir el peix per la mitat i treure’n les espines.

A part, llescar dos grans d’all i el bitxo i posar-los en una paella en oli. Quan agafin color ruixar-los amb un raig de vinagre.

Muntar el plat amb les patates i el besuc, regar-ho amb l’oli, els alls i el vinagre.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!