recepta Segons-plats-peixCalamarsons amb rossinyols

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de calamarsons
  • 3 unces de rossinyols
  • 1 ceba mitjana
  • 1/2 copeta de vi blanc
  • 1 gra d’all
  • julivert
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar bé els calamarsons i escorre’ls.

En una paella amb una mica d’oli i a foc molt suau sofregir la ceba tallada a juliana. Anar remenant de tant en tant. Quan hagi enrossit posar-hi els calamarsons i els rossinyols nets i trossejats, sal, pebre i el vi blanc. Amb el foc més fort deixar que s’hagi evaporat tot el líquid.

Just abans de servir posar-hi l’all i el julivert trinxats.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!