recepta Segons-plats-peixCongre a la bretona

Congre a la bretona.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 ceba
  • 1/2 Kg. de patates
  • 1/2 Kg. de congre
  • mantega
  • sal
  • pebre blanc
  • 1 copeta de vi blanc
  • 4 fulles de sàlvia

Elaboració:

Netejar el congre, fer-lo a talls i untar-lo amb mantega. Posar-lo en un recipient per anar al forn.

Pelar les patates i escaldar-les en aigua bullint amb sal durant un parell de minuts. Una vegada escorregudes, llescar-les i posar-les amb el peix. Salpebrar i posar les fulles de sàlvia. Afegir unes puntes de mantega i regar-ho amb el vi.

Posar-ho al forn ja pre-escalfat a 180º durant 30 o 35 minuts. Cal regar sovint el congre amb el suc de la mateixa cocció.

Mentre caramelitzar la ceba tallada a juliana, amb molt poc oli i a foc suau.

Al servir cobrir el congre i les patates amb la ceba caramelitzada.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!