recepta Segons-plats-peixCua de rap al safrà

Cua de rap al safrà.  - EMTV

Ingredients per a dues persones

  • 2 talls de rap d’uns tres dits de gruix
  • 2 talls de cansalada fumada
  • 1/2 copeta de vi blanc
  • aigua
  • julivert
  • 1 escalunya
  • mantega
  • oli d’oliva
  • safrà
  • farina
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Embolicar el rap amb la cansalada, passar-ho per farina i fregir-ho en oli d’oliva calent per ambdos costats.

Quan estigui a punt, afegir l’escalunya ben trinxada, el vi blanc, mig gota d’aigua, uns brins de safrà, sal i pebre. Deixar coure a foc suau durant uns 10 minuts. Posar-hi unes puntes de mantega a sobre i continuar la cocció durant cinc minuts més.

Servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!