recepta Segons-plats-peixEmperador a la siciliana

Emperador a la siciliana.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 talls d’emperador
  • farina
  • 3 unces de tomàquets madurs
  • 1/2 ceba
  • 1 unza d’olives sense pinyol
  • 1/2 unça de pinyons
  • 1/2 unça de panses de Corint
  • 1 culleradeta de tàperes
  • 1 gra d’all
  • api
  • alfàbrega fresca
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Posar les panses en aigua tèbia durant mitja hora.

Tallar petit, l’api, el tomàquet i les olives.

Enfarinar el peix i fregir-lo en oli d’oli per ambdos costats. Reservar. En el mateix oli enrossir la ceba ben picada. Quan canvii de color posar-hi el tomàquet i una mica de sal. Deixar coure a foc moderat durant un quart d’hora remenant tot sovint. Quan estigui fet afegir-hi la resta d’ingredients, les tàperes, les olives, l’api, les panses tallades, l’all trinxat, els pinyons i l’alfàbrega trinxada. Rermenar-ho per aconseguir una barreja de gustos. Posar-hi pebre i si cal una mica més de sal.

En un recipient per anar al forn, posar-hi una mica del sofregit, el peix i cobrir-ho amb la resta de la salsa. Enfornar-ho a 180º durant 10 minuts just abans de servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!