recepta Segons-plats-peixEmperador marinat

Emperador marinat.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 talls de peix espasa o emperador
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada de tàperes
  • 1 got de vi blanc
  • farina de galeta
  • romaní
  • suc de llimona
  • sal
  • pebre blanc
  • oli

Elaboració:

En una safata posar el peix amb sal, pebre, el vi blanc i una picada feta amb els alls i les fulles d’una branqueta de romaní. Tapar-ho i deixar macerar durant una hora.

Passar el peix per la farina de galeta i posar-lo a una paella amb una mica d’oli calent junt amb les tàperes picades i el preparat de la maceració. Deixar fer a foc lent.

Emulsionar bé una cullerada d’oli d’oliva amb el suc d’una llimona i anar regant el peix a mesura que es vagi assecant.

Servir calent

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!