recepta Segons-plats-peixGírgoles amb gambes

Gírgoles amb gambes.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1/2 lliura de gambes
  • 300 grs. de gírgoles
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • 1/2 copeta de vi blanc
  • sal
  • pebre
  • oli

En una paella amb oli es fregeixen les gambes durant un parell de minuts. Quan s’hagin refredat pelar-les i reservar.

En l’oli anterior, molt poc, fregir a foc suau els alls i els bolets trossejats. Quan s’hagin begut la pròpia aigua, posar-hi el vi blanc i deixar reduir bastant. Aleshores posar-hi les gambes, sal, pebre i julivert ben trinxat. Remenar durant un parell de minuts perquè es barregin bé els ingredients i servir calent.

Nota: Les gírgoles es poden substituir per altres bolets de temporada.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!