recepta Segons-plats-peixLluç amb ceba i pernil

Lluç amb ceba i pernil.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 talls de lluç
  • 1 ceba grossa de Figueres
  • 1 unça i mitja de pernil salat
  • llimona
  • 1/2 copeta de vi blanc
  • 1/2 copeta de garnatxa
  • pebre negre en gra, sal i oli.

Elaboració:

En un cassó de cul gruixut, en oli fred, posar la ceba tallada a juliana i deixar-la al foc al mínim que es vagi confitant, (molt de temps, gairebé 1 hora). Quan ja estigui ben enrrossida afegir la garnatxa i deixar-la reduïr a foc més alt. Deprés afegir el pernil tallat a juliana, deixar-ho coure un parell de minuts més i reservar.

Preparar el lluç al vapor posant a l’aigua un tall de llimona, el vi blanc i uns grans de pebre.

Muntar el plat cobrint el lluç amb la ceba caramelitzada i el pernil.

Nota: Si volem donar un contrast major al plat, al confitar la ceba afegir-hi un polsim de sucre.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!