recepta Segons-plats-peixOrada a les olives

Orada a les olives.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 2 orades mitjanetes o 1 de gran
  • una unça i mitja d’olives negres, sense pinyol
  • una unça i mitja d’olives verdes, sense pinyol
  • julivert
  • romaní
  • llorer
  • 2 cullerades de vinagre blanc
  • 1/2 vas de vi blanc
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 bitxos (si agrada el picant)
  • sal

Elaboració:

Netejar i escatar les orades i obrir-les per la mitat, treient el cap i l’espina central.

Tallar les olives a rodanxes fines.

En una paella antiadherent, posar-hi l’oli a foc suau i els bitxos, quan comencin a agafar color, afegir el vinagre, el vi, les herbes aromàtiques ben trinxades, les olives i les orades. Salar i deixar coure, tot girant el peix freqüentment de manera que agafi bé tots els aromes i sabors.

Servir calent.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!