recepta Segons-plats-peixOrada amb pebrots

Orada amb pebrots.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 orada mitjana
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot groc
  • farigola
  • 1 ceba tendre
  • 1 tomàquet d’amanir
  • oli
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Netejar i tallar a trossos el pebrots i el tomàquet. Fer el mateix amb la ceba.

Escatar i netejar el peix, esbandir-lo en aigua freda i escórre’l bé.

En una plata que pugui anar al forn, posar el peix i les verdures, unes branquetes de farigola, sal, pebre i un fil d’oli.

Enfornar-ho a 210º durant mitja hora. Servir.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!