recepta Segons-plats-peixPop a la gallega

Pop a la gallega.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 1 pop de mig kg.
  • 1 fulla de llaurer
  • 1 gra d’all
  • 1 culleradeta plena de pebre vermell, dolç o picant, segons el gust
  • oli d’oliva extra verge
  • sal grossa
  • sal

Elaboració:

Rentar bé i picar repetidament el pop perquè s’estovi.

Posar a bullir un litre d’aigua en una olla alta, amb el llaurer, l’all i sal. Quan comenci a bullir posar-hi el pop i deixar-lo coure uns 50 minuts.

Una vegada cuit i escorregut, tallar el pop a talls petits i posar-lo en un bol. amb la sal gruixuda, el pebre vermell i l’oli d’oliva barrejats. Deixar-ho en maceració com a mínim durant una hora abans de servir.

Nota: L’autèntic pop a la gallega es cou en olles de coure. Si no es vol servir sol, es pot acompanyar amb patates bullides en el mateix líquid que el pop.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!