recepta Segons-plats-peixRap a la taronja

Rap a la taronja.  - EMTV

Ingredients per a dues persones:

  • 4 talls de rap
  • 1 ceba
  • 1/2 taronja
  • 2 cullerades de mel
  • farina
  • aigua
  • oli doliva
  • julivert
  • sal
  • pebre

Elaboració:

Enfarinar el rap i passar-lo per la paella en oli ben calent. Cuan estigui fet per ambdós costats, reservar-lo sobre paper de cuina.

En una cassola que pugui anar al forn amb oli d’oliva i a foc molt suau, sofregir la ceba tallada a juliana fins que sigui tova i transparent. Afegir-hi la mel i mitja cullerada de farina. Remenar continuament i posar-hi de mica en mica aigua fins que quedi una salsa ben lligada. Rectificar de sal i pebre.

Tallar uns grills fins de taronja per a decorar i la resta tallar-la ben petita. Posar-la a la salsa amb el rap que tenim reservat, els grills de taronja i julivert trinxat.

Enfornar-ho a 180º durant 10 minuts i servir calent.

Nota: Es pot tenir preparat previament fins el moment d’enfornar.

Comentaris del públic

Si teniu cap puntualització, nova informació o qualsevol cosa que creieu d'interès, no dubteu de comentar-ho 😍

Estem treballant en el web!